+4542679011

Portrætfotografering

Hvis du har valgt at lægge et strandfoto fra forrige sommer på din LinkedIn eller facebook profil, eller er firmaets kontaktside plastret til med usammenhængende og forvirrende portrætter af medarbejderne op af forskellige baggrunde, fotograferer i forskelligt lys, så bør du gøre brug en professionel portrætfotograf, der ved hvordan man sætter en flot og sammenhængende portrætfotoserie af medarbejderne flot op til hjemmesiden via blødt og teknisk flot fotografisk arbejde. Du får den vej portrætter der udstråler seriøsitet og autencitet.

Læs mere om portrætfotograferingen

kreativ portrætfoto

Som professionel erfaren fotograf kan jeg guide jer til at få taget de bedste portrætter til formålet. Jeg spørger altid ind til, hvad fotografierne skal bruges til, og hvad de skal udstråle, og herfra aftaler vi sammen, om det skal være billeder i sort/hvid eller farve, med en ensfarvet baggrund i studiet eller med arbejdspladsen i baggrunden, om du skal have taget billeder, hvor du har forskelligt tøj på, eller om vi skal bruge en stylist eller makeup-artist, hvis du føler dig bedre tilpas på den måde.

Portrætfotografering

Få lavet fotograferingen på arbejdspladsen

Skal i have portrætterne af medarbejderne på jeres hjemmeside, er det en god ide at lave fotograferingen i virksomheden, hvor der er mulighed for at få arbejdspladsen med i baggrunden. Det skaber autencitet og sammenhæng – og samtidig er det tidsbesparende at fotografere alle medarbejdere på en gang.

Læs et interview med en portrætfotograf her.