+4542679011

Hvem er portrætfotograf Billed Magi?

Vi er først og fremmest nysgerrige portrætfotografer, åbne, og selvfølgelig både positive og imødekommede, og vi nyder simpelthen at møde nye mennesker. Vi er personer, der har det bedst når vi kan hygge lidt om vores kunder, og de der igennem føler sig godt tilpas i vores selskab. (spørg en portrætfotograf).

Spørg en portrætfotograf
Psykolog og samtaleterapeut

Hvordan tackler i folk der ikke kan lide at stå foran kameraet?

Som regel kontakter kunden os jo via hjemmesiden, og vi tager så her en god dialog omkring hvilke ønsker, hvordan portrætfotograferingen ofte foregår osv. Når kunden så ankommer, eller vi kommer ud til kunden, så bruger vi altid lidt tid på bare lige at sludre og snakke om alt muligt mellem himmel og jord. Det får ofte kunden til at slappe af og nyde fotograferingen. Det er utrolig vigtigt at skabe den tillid mellem fotografen og kunden. For så slapper kunden også mere af, og lader mig “modellere” og instruere, når det er nødvendigt.

kreativ portrætfoto
Musiker

Tilgangen til selve fotograferingen er, at det skal være en positiv oplevelse. Vi bestræber os meget på, at alle føler de skal have en god og positiv fornemmelse med fotoshootet. Vi fortæller ofte kunderne, at vi er gode fotografer, fordi vi ikke selv kan lide at få taget billeder, så vi ved, hvordan den kamerasky kunde har det foran kameraet.

portrætfotografering
Læge

Håndterer i alle kunder samme måde?

Der er stor forskel på mennesker, og derfor også forskel på hvordan kunder skal håndteres. Vi har arbejdet med fotografiet i alle dets varianter, men det, vi elsker ved portrætfotografering, er den psykologiske indgangsvinkel.

portrætter
Miss Fitness

Alle mennesker håndteres forskelligt, og heldigvis for det. Vi har fotograferet kendisser, modeller, bondemanden, politikere, andre fotografer osv, de kamerasky, dem er der er der en del af. Alle skal tackles forskelligt. Der er osgå et helt unægteligt tidsmæssigt aspekt i det, da der er stor forskel på, om man skal fotografere 120 portrætter i en virksomhed, hvor vi måske kun har 7 min. til rådighed for hver enkelt person, eller om det er et portræt, hvor vi har masser af tid.

et portræt
Mød årets tjener KBH

Hvordan fotograferer i så kendisser?

Er det anerledes, end “almindelige mennesker”? Vi oplever mange tror, at det er nemt at fotografere kendte mennesker, men vi vurderer faktisk, at det er nemmere at fotografere “almindelige” mennesker.

Kendisser har allerede en erfaring med at stå foran kameraet, og de har en ide til hvordan de vil have billederne, allerede inden de møder portrætfotografen. Mens de “almindelige mennesker” bedre kan modelleres. Vi snakker ikke anderledes til kendte end andre vi fotograferer. Det essentielle er, at personligheden kommer frem i billedet.

personlighed i portrættet
Elite gymnast

Hvad er målet med jeres portrætbillede?

For det første ønsker vi at få den “sande” person frem i billedet. Vi er jo, som nævnt før nysgerrige af natur, og vi vil derfor altid gerne vide mere om de kunder, vi møder, for vi så har en idé om, hvem den enkelte person egentlig er. Da det for os er essentielt af denne person, “toner” frem i billedet. Det bør være en menneskeret, at alle mennesker får taget et professionelt portrætbillede af sig selv i deres liv, som man kan være stolt af at vise frem.

et professionelt portrætbillede
Falckredder

Hvem er jeres kunder så?

Det er faktisk alle. Mænd og kvinder, både unge som gamle. Det fotografiske opgaver er også vidt forskellige. Vi tager billeder til alt lige fra jobsøgninger, et godt portræt til de feks de sociale medier, som facebook, Linkedin, twitter, Instagram osv. Firmaportrætter, portrætter til diverse datingsider, gruppebilleder af både private og erhverv, portrætter til valgplakater, billeder til bøger og cd covers osv. Tror egentlig ikke, der er nogen begrænsninger for hvad vi har lavet af portrætter gennem tiden.

Firmaportrætter
Forfatter og journalist

Hvad nyder i allermest ved jobbet som portrætfotograf?

Det at møde nye spændende mennesker og høre deres forskellige historier. Vi synes, det er enormt lærerigt at møde så mange forskellige menesker, og herigennem opleve hver kunde med nye øjne.

jobbet som portrætfotograf
Soldat

Den bedste følelse man kan få, som fotograf eller portrætfotograf, er når kunden modtager sit billede og deres feedback er : “Det er jo lige mig”!

Læs mere om BilledMagi her.