+4542679011

Om Billedmagi

Først og fremmest. Vi kører i hele Jylland og på Fyn, og ingen opgaver er for små til os. Vi laver fotografering af både Erhverv og Private i hele Danmark.

Vi er professionelle uddannede fotografer med rødder i både reklamefotografiet, reportagefotografiet og fotojournalismen. Vi synes selv vi er gode til det vi laver, og vi føler ikke at nogen fotografiske opgaver er hverken for store eller for små. Vi kører gerne i hele Danmark. Uanset hvad i ønsker, så smid os en mail, og lad os sammen aftale hvad stil, antal, størrelse og ide i ønsker.

Læs hvad vores kunder siger om os her.

Billedmagi – et kreativt fotografisk hus

Hos Billedmagi er kreativitet et nøgleord. Dvs. at vi forsøger at lade kreativiteten og spontanitetendominere i vores fotografering. Det er underordnet, hvad opgaven er, og om det er som fotograf til bryllup, børnefotograf, portrætfotograf, gravid fotograf eller noget helt andet.

Kreativiteten, spontaniteten og vores kærlighed til fotografiet gør,
at Billedmagi er kendt for de spændende og kunstneriske portrætter af alle slags mennesker.

Specialist i fotografering af mennesker

At være fotograf betyder ikke, at man er god til at fotografere alt mellem himmel og jord. En fotograf er nødt til at specialisere sig for at blive rigtig dygtig til en fotografere.

Hos Billedmagi er det faldet os naturligt at fotografere mennesker, fordi vi er gode til det, og fordi vi elsker at være i selskab med andre, og har en evne til at få det bedste frem i de personer, vi fotograferer.

Læs med her om vores nyeste opgaver.