+4542679011
foto-logo-1

Fotograf Aarhus

Billedmagi er en professionel fotograf virksomhed, som altid får altid det bedste ud af en given situation. De kreative tanker hos fotograf Billedmagi Aarhus er altid på spil når en professionel fotograf laver billeder af mennesker, eller til det enkle og flotte produktkatalog. Aarhus Fotografi Portrætter af Familie, børn, grupper, søskende. Klassiske og Kreative portrætter, lige som du ønsker. Er det den type fotograf i Aarhus du søger? 

Fotografering Østjylland

Din fotograf i Aarhus

Mangler du en portrætfotograf i Aarhus til portrætfoto af din familie? Eller et flot portræt til din hjemmeside, din virksomhed eller andet, så er Billedmagi fotografen i Aarhus det rette valg. Vi laver også børnefotografering og babyfotografering.

Som professionel fotograf i Aarhus, kender vi mange spændende steder hvor man kan lave flotte portrætter i både naturen, men også i mere rå miljøer som på havnen og i en nedlagt eller smadret fabriksbygning. At være fotograf i smilets by byder på mange spændende mennesker der alle har hver deres unikke historie at fortælle på billeder.

Mangler i en dygtig og kreativ reklamefotograf i Aarhus, der forstår at få det bedste ud af produktet og situationen. Er det lige den type fotograf, i søger? Mangler du et reklamefoto til din hjemmeside eller et godt erhvervsportrætfoto til din virksomheds hjemmeside eller billeder af virksomhedens ansatte, så kontakt os.

Du kunnse måske få brug for en visuel samarbejdspartner og professionel reklamefotograf i din virksomhed. En dygtig fotograf, der har masser erfaring indenfor produktfotografering, packshots, virksomhedsprofiler, årsrapporter, housewarming events og meget mere. Eller du vil måske forkæle dine kunder med flotte billeder fra deres receptioner, eller stemningsbilleder fra virksomheden. Husk på, hjemmesiden er virksomhedens ansigt udadtil, og derfor er billeder vigtige.

Gode billeder

Som dygtige fotografer er vi naturligvis også gode til børnefoto, er det sådan en du leder efter? En fotograf der er forstår at lave børnefoto der viser barnet, børnefoto der er naturligt og afslappet og en fotograf. der kan få det bedste ud af situationen. Eller mangler du en portræt fotograf til portrætfoto og børnefotografering. Din børnefotograf i Aarhus.

Dygtig uddannet fotograf i Aarhus.

Som landsdækkende børnefotograf, laver vi altid kreative og unikke børnefotos i den moderne og personlige billedstil.

Skal du bruge en anerledes og utraditionel boudoir fotograf, så laver vi kreative boudoir fotos, i den moderne og pikante, samt sensuelle stil. Uden billederne bliver hverken “corny” eller vulgære.

Som kvindelig boudoir fotograf, ved jeg hvad pigerne/kvinderne ønsker at vise og endnu vigtigere ikke vise frem.

Vi efterbehandler altid billederne i en flot og kunstnerisk stil, så billedet står lækkert i høj kvalitet og er klar til at blive hængt på væggen, eller vist til kæresten/manden.

Fotografering af gravide

Fotografering af gravide maver, er jo ofte en af de opgaver vi får mange af. Og vi synes der er masser af muligheder for kreative gravid foto billeder både i foto studiet og i naturen.

Fotografering af gravide i naturen, giver mulighed for mange forskellige billeder og med masser af mulighed for variation.

Fotografering af mavebilleder i fotostudiet giver flot belyste mave billeder med mere ensartethed i billederne end når man arbejder med billederne udenfor. (Fotograf Aarhus)

Flotte billeder

Bryllup Århus?

Mangler i bare lige den her dygtige bryllupsfotograf Aarhus, der er god til at fange de stemningsfyldte bryllupsfoto? En bryllupsfotograf, der ved hvordan man laver de kreative bryllupsfotos af brudeparret og hele brylluppet. Bryllupsfotos, der er både naturlige og afslappede. Hos os er en bryllupsfotograf, den der har det godt med at lave bryllupsfoto og kan få det bedste ud af dagen og situationen. Er det sådan en god bryllupsfotograf, du leder efter? Eller mangler du ganske enkelt en bryllupsfotograf til bryllupsfoto og bryllupsfotografering.

Vil du have en fotograf til at tage bryllupsfoto i kirken, på rådhuset eller hvor brylluppet nu skal holdes. Bryllupsfoto taget af en god bryllupsfotograf behøves ikke være de traditionelle og små kedelige bryllupsbilleder taget foran kirken, men kan tages meget mere, som du kan se i vores bryllupsfoto eksempler på her på siden eller i det flotte bryllupsfoto galleri . En dygtig bryllupsfotograf med næse for bryllupsfotografering, skal være hurtig på udløseren og have sans for øjeblikket, både i kirken, til receptionen og til bryllupsfesten. Som bryllupsfotograf har vi stor erfaring og ved hvordan det skal gøres? Måske vil du forkæle andre end jer selv med bryllupsfotos, bryllupsbilleder som utvivlsomt bliver et minde for livet.

 

Fotograf Lone Brand

Gammel Munkegade 19 4.sal, 8000 Aarhus C

Tlf: +45 42679011

Kontakt

13 + 10 =