+4542679011
foto-logo-1

Fotograf Odense

Billedmagi er en professionel fotograf virksomhed, som altid får altid det bedste ud af en given situation. De kreative tanker hos fotograf Billedmagi Odense er altid på spil når en professionel fotograf laver billeder af mennesker, eller til det enkle og flotte produktkatalog. Portrætfotograf Odense, Bryllupsfotograf Odense, Børnefotograf Odense, Professionel fotograf, høj kvalitet og gode oplevelser. Er det den type fotograf i Odense du søger? 

 

Fotografering Fyn

Din fotograf i Odense

Fotograf Odense, med erfaring og glimt i øjet. Vi er top professionelle og sørger altid for at løse vores opgaver med stor kvalitet. Få taget billeder og optaget film – On location eller i et af vores fotostudioer. Professionelt fotografi udført af faguddannede fotografer. Vi løser store som små opgaver, til rimelige priser.

Portrætter?

Mangler du en portrætfotograf i Odense til portrætfoto af din familie? Eller et flot portræt til din hjemmeside, din virksomhed eller andet, så er Billedmagi fotografen i Odense det rette valg. Vi laver også børnefotografering og babyfotografering.

Dygtig fotograf fra Odense.

Som professionel fotograf i Odense, kender vi mange spændende steder hvor man kan lave flotte portrætter i både naturen, men også i mere rå miljøer som på havnen og i en nedlagt eller smadret fabriksbygning. At være fotograf i Odense byder på mange spændende mennesker der alle har hver deres unikke historie at fortælle på billeder.

FOTOGRAFERING ODENSE

FOTO OPGAVER

Bryllup i Odense?

Mangler i bare lige den her dygtige bryllupsfotograf i Odense, der er god til at fange de stemningsfyldte bryllupsfoto? En bryllupsfotograf, der ved hvordan man laver de kreative bryllupsfotos af brudeparret og hele brylluppet. Bryllupsfotos, der er både naturlige og afslappede. 

 

professionel foto

Hos os er en bryllupsfotograf, den der har det godt med at lave bryllupsfoto og kan få det bedste ud af dagen og situationen. Er det sådan en god bryllupsfotograf, du leder efter? Eller mangler du ganske enkelt en bryllupsfotograf til bryllupsfoto og bryllupsfotografering.

portrætter af mennesker

Vil du have en fotograf til at tage bryllupsfoto i kirken, på rådhuset eller hvor brylluppet nu skal holdes. Bryllupsfoto taget af en god bryllupsfotograf behøves ikke være de traditionelle og små kedelige bryllupsbilleder taget foran kirken, men kan tages meget mere, som du kan se i vores bryllupsfoto eksempler på her på siden eller i det flotte bryllupsfoto galleri . 

 

Høj Kvalitet

En dygtig bryllupsfotograf med næse for bryllupsfotografering, skal være hurtig på udløseren og have sans for øjeblikket, både i kirken, til receptionen og til bryllupsfesten. Som bryllupsfotograf har vi stor erfaring og ved hvordan det skal gøres? Måske vil du forkæle andre end jer selv med bryllupsfotos, bryllupsbilleder som utvivlsomt bliver et minde for livet.

Flotte billeder

Familier og Børn

Som dygtige fotografer er vi naturligvis også gode til børnefoto, er det sådan en du leder efter? En fotograf der er forstår at lave børnefoto der viser barnet, børnefoto der er naturligt og afslappet og en fotograf. der kan få det bedste ud af situationen. Eller mangler du en portræt fotograf til portrætfoto og børnefotografering. Din børnefotograf i Odense. Som landsdækkende børnefotograf, laver vi altid kreative og unikke børnefotos i den moderne og personlige billedstil. (Fotograf Odense)

 

Fotograf Lone Brand

Kochsgade 31D, 5000 Odense

Tlf: +45 42679011

Kontakt

6 + 14 =