+4542679011
foto-logo-1

Fotograf Middelfart

Billedmagi er en professionel fotograf virksomhed, som altid får altid det bedste ud af en given situation. De kreative tanker hos fotograf Billedmagi Middelfart er altid på spil når en professionel fotograf laver billeder af mennesker, eller til det enkle og flotte produktkatalog. Er det den type fotograf i Middelfart du søger?

Fotografering Fyn

Portrætfoto Middelfart

Mangler du en portrætfotograf i Middelfart til portrætfoto af din familie? Eller et flot portræt til din hjemmeside, din virksomhed eller andet, så er Billedmagi fotografen i Middelfart det rette valg. Vi laver også børnefotografering og babyfotografering. Som professionel fotograf i Middelfart, kender vi mange spændende steder hvor man kan lave flotte portrætter i både naturen, men også i mere rå miljøer som på havnen og i en nedlagt eller smadret fabriksbygning. At være fotograf i Middelfart byder på mange spændende mennesker der alle har hver deres unikke historie at fortælle på billeder.

Fotograf Pris

Mangler du en dygtig kreativ reklamefotograf i Middelfart, der forstår at få det bedste ud af produktet og situationen. Er det lige den type fotograf, du søger? Mangler du et portrætfoto til din hjemmeside eller måske virksomhedsportrætter af ansatte? (Fotograf Middelfart)
Du kunne måske få brug for en professionel reklame fotograf til din virksomhed. En dygtig fotograf der har erfaring indenfor produktfotografering, packshots og reportagefotografering? Måske vil du forkæle dine kunder med flotte fotos fra en konference, en event, en reception eller en stemningsbilleder fra din virksomhed?

Uanset hvad slags billeder i skal bruge, så er vi både kreative, fornuftige i prisen og kvaliteten er i top.

FOTOGRAFERING ODENSE

FOTO OPGAVER

Børnefotografi

Som dygtige fotografer er vi naturligvis også gode til børnefoto, er det sådan en du leder efter? En fotograf der er forstår at lave børnefoto der viser barnet, børnefoto der er naturligt og afslappet og en fotograf. der kan få det bedste ud af situationen. Eller mangler du en portræt fotograf til portrætfoto og børnefotografering. Din børnefotograf i Middelfart. Som landsdækkende børnefotograf, laver vi altid kreative og unikke børnefotos i den moderne og personlige billedstil. (Fotograf Middelfart)

Bryllupsfoto

Mangler i bare lige den her dygtige bryllupsfotograf i Middelfart, der er god til at fange de stemningsfyldte bryllupsfoto? En bryllupsfotograf, der ved hvordan man laver de kreative bryllupsfotos af brudeparret og hele brylluppet. Bryllupsfotos, der er både naturlige og afslappede. Hos os er en bryllupsfotograf, den der har det godt med at lave bryllupsfoto og kan få det bedste ud af dagen og situationen. Er det sådan en god bryllupsfotograf, du leder efter? Eller mangler du ganske enkelt en bryllupsfotograf til bryllupsfoto og bryllupsfotografering.

 

portrætter af mennesker

Vil du have en fotograf til at tage bryllupsfoto i kirken, på rådhuset eller hvor brylluppet nu skal holdes. Bryllupsfoto taget af en god bryllupsfotograf behøves ikke være de traditionelle og små kedelige bryllupsbilleder taget foran kirken, men kan tages meget mere, som du kan se i vores bryllupsfoto eksempler på her på siden eller i det flotte bryllupsfoto galleri. 

Høj Kvalitet

En dygtig fotograf med næse for fotografering, skal være hurtig på udløseren og have sans for øjeblikket, både i kirken, til receptionen og til bryllupsfesten. Som bryllupsfotograf har vi stor erfaring og ved hvordan det skal gøres? Måske vil du forkæle andre end jer selv med bryllupsfotos, bryllupsbilleder som utvivlsomt bliver et minde for livet. 

Flotte billeder

PASSION

Fotograf Middelfart. Flotte & unikke billeder for private og erhverv. Jeg løser opgaver for forskellige brancher og flere store nationale brands. Vi laver også anderledes børneportrætter, babybilleder , gravidportræt, bryllupsbilleder, erhvervsbilleder og meget mere. Mangler du en fotograf til reklamefotografering, madfotografering eller produktfotografering?

Fotograf Lone Brand

Tlf: +45 42679011

Kontakt

15 + 9 =