+4542679011

LYDER BOUDOIR IKKE SEXET?

Denne artikel om boudoir fotografering tager udgangspunkt i og handler om sensualitet – og om at finde den indre sexede side af dig, og fange den på frække sensuelle boudoir billeder. Man kan ikke tænke sexet og bryllup i den samme tanke. Eller kan man?

Din bryllupsdag er den dag, du skal se og føle dig smukkest ever. Du har ventet i måneder, måske endda i årevis på den store dag, og forberedt alt så omhyggeligt helt ned til sidste mindste detalje. Tilsidst ankommer øjeblikket. Her er det, som du har ligget i sengen i timevis og ventet på. Det er en naturlig start for en fantastisk og sjov oplevelse – nemlig Boudoir fotograferingen til den du elsker allermest.Det lyder sexet, fordi det er det det er.

HVOR FOREGÅR BOUDOIR FOTOGRAFERING?

HVOR FOREGÅR BOUDOIR FOTOGRAFERING?

Boudoir fotografering finder sted i privatlivets fred i enten dit hjem, dit soveværelse, eller i et rum, du vælger. Det kan også foregå i et fotostudie hos en boudoir fotograf. Det kan tage mange former, afhængigt af dit niveau af at føle dig hjemme foran kameraet og din personlighed. Men alle typer kan få fede boudoir billeder og få udtryk som : Legende eller lummer, forførende eller genert, eller bare lade billederne udfolde sig som dagen skrider frem.

MORGENGAVE

MORGENGAVE

Boudoir fotografering til morgengave, kan foregå dage eller uger før bryllupsdagen, i din brudekjole eller i undertøj, eller helt nøgen hvor man så som boudoir fotograf til lægge lyset sådan ingen “frække Punkter” rigtigt kan ses på billederne. Planlæg det som du vil, tag eventuelt en veninde med, hvis du føler dig mere tryg ved det. Det kan arrangeres på hvilket som helst niveau, grafisk placering og stil, der passer dig.

HVOR STAMMER BOUDOIR FRA?

DIN FOTOGRAF SKAL SKABE TRYGHED

Det handler også om at føle godt tilpas med din fotograf. Og derfor vælger mange kvindelige modeller ofte en kvindelig boudoir fotograf til at lave deres boudoir billeder, da man ofte føler sig knap så “overbegloet” eller generet med en af samme køn. En kvindelig fotograf er ofte mere afslappet kombination, der gør en anden kvinde føler sig godt tilpas.

Jeg håber, at flere kvinder tør prøve Boudoir fotografi, en fantastisk mulighed for at vise, en mere sexet side af det kvindelige køn. Resultatet vil ofte være fantastisk, og et smukt fotografisk minde.

boudoir foto

HVOR STAMMER BOUDOIR FRA?

Boudoir kommer af det franske ord “at surmule” og henviser til en kvindes påklædningsværelse, soveværelse, eller privat stue – som alle kan føre til tanker om smukke ting: de søde dufte, den blide belysning, stilheden, der hvor kvinden inden forbereder sig fint til noget vidunderligt der skal at ske.

Læs mere :