+4542679011
boudoirbilleder
boudoir fotografering pris
fotograf boudoir
boudoir kvinde
boudoir i sengen
boudoir sort hvid
boudoir fotograferingen
boudoir fotografen
Boudoir billeder i Danmark
Billeder i studio af boudoir kvinde
boudoir_fotografi
boudoir photography
boudoir
boudoir foto
boudoir galleri
Boudoir
boudoir fotografer
boudoir billeder
boudoir fotograferingen
boudoir fotografering
boudoir_fotograf_
boudoir fotograf
boudoir fotografi i Horsens
boudoir fotoshoot
pin up fotografering
boudoir-fotografi
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir fotografens
boudoir billedet
foto boudoir Horsens
boudoir fotografering priser
boudoir fotos
boudoir fotograferne
boudoir foto
vi får din bedste side frem på portrættet
vi får din bedste side frem på portrættet
vi får din bedste side frem på portrættet

Boudoir fotograf

Bourdoir fotografering 

Bourdoir fotografering er for dig der mangler den perfekte morgengave til din kommende mand, eller til dig der ønsker at forkæle din partner med personlige billeder. Det kan også være, at billederne bare er til dig selv, eller at du ønsker et selvtillids-boost.

Professionel kvindelig boudoir fotograf

Som kvindeig boudoir fotograf ved jeg, at dine sensuel fotos er personlige, og at fotograferingen kan være grænseoverskridende, men jeg guider dig igennem stemning og posering, så dine boudoir fotos udståler selvtillid og personlighed.

Hvis billederne skal bruges som morgengave, er det en god ide, at medbringe dit brude lingeri – fx slør, sko, smykker og undertøj. Ikke alle boudoir fotos behøver at have direkte fokus på dit brude-undertøj, men kan sagtens kombineres med nogle af de andre stilarter.

Vores studie er fyldt med vintage møbler, som er med til at skabe de perfekte rammer for bourdoir billeder, vintage fotografering, glamour portrætter og morgengave fotos.

Boudoir et fransk ord, der henviser til kvindens soveværelse eller omklædningsrum i et sted i huset. Ved en boudoir fotografering tager vi et lille kig ind i dette private univers, hvor kvinden gør sig selv klar. 

fotografering af boudoir portrætter

Boudoir Foto

boudoir foto

Morgengaven til manden

Det er blevet ret almindeligt at bruge boudoir billeder, som gave til kæresten, eller som morgengaven til manden, dagen efter brylluppet. Andre kvinder vælger at få lavet boudoir foto for deres egen skyld. Nogle kvinder har måske haft et stort vægttab og har fået trænet sig til en flot krop og vil nu gerne have nogle gode billeder af sig selv mens man ser sådan ud i livet. Skal vi tage en snak om boudoir billeder i Horsens?

Hvad er boudoirfotografering ?

Boudoirfotografering er en form for fotografi med pikante undertoner uden det bliver for meget. Det er vigtigt, at billederne forbliver stilfulde men også lidt sensuelle. Kvinder ved hvad kvinder vil have – og særligt hvad kvinder IKKE vil have! Tænker du på at give din kommende mand en flot billedserie med sensuelle boudoirfotos i morgengave til jeres bryllup?

Hvad skal man overveje inden en boudoir fotografering?

Forslag til hvad du kan medbringe til boudoir session i Horsens:

  • 2-4 forskellige sæt undertøj. Husk at undertøjet skal være friskt og så lidt slidt som muligt, helst nyt.
  • 1-2 par høje hæle – det er altid lækkert med par høje hæle i kombination med undertøj, så længe vi holder det smagfuldt, snarere end “klæbrig”.
  • En stor strikket sweater i en lys, neutral farve
  • Lån en af kærestens skjorter eller pyjamas, lange uldsokker eller lignende, hvis du vil have et blødere snuskede udtryk
  • Strømpebukser og eventuelt sokholdere
  • Smykker (helst lidt store!)
  • Dit brudeundertøj og sløret, hvis du skal giftes eller er blevet det
  • Mandens parfumeflaske, hans fodboldtrøje eller andre rekvisitter, som du ved, at han vil synes er frækt eller sødt du har på på billederne
  • Brug din fantasi, tænk over hvad din kæreste kan lide, eller du selv kan lide og hvilket udtryk du vil have i billederne; sexet eller sjovt / sødt etc.