+4542679011

Hvad laver en fotograf?

En fotograf laver selvfølgelig fotos og tænker i billeder. Under uddannelsen, som fotograf lærer du om billedopbygning og teknikken bag billeder og hvilke budskaber billedet skal sende. Bag det “gode billede”, ligger der ofte mange overvejelser og god fotografisk teknik.

Fotograf Uddannelsen

Selve uddannelsen

Uddannelsen, som fotograf skaber en sammenhængende viden om det der gør et billed af høj kvalitet. Hermed menes selvfølgelig hele forløbet fra færdiggørelse af billeder fra ide og koncept. Den tekniske proces og billedbehandling.

Uddannelsen som fotograf, er et mix mellem praktik og ophold på fotoskole. På fotoskolen undervises, der i alle de tekniske ting og produktionen af billeder i alle afskygninger. Man undervises indenfor reklamefoto, design, billedstil og farver samt kompositioner.

Fotograf Uddannelsener

Fotografens fagområde spænder bredt

En uddannelse, som fotograf giver adgang til at arbejde med fotografiet, som :

Uddannelsen, som fotograf tager 4 år og 6 måneder.Man skal helst have en praktikaftale med en fotograf, hvor man så kan stå i lære. Det kører sådan at man først har et grundforløb, derefter praktik mixet med et skoleforløb. Der findes 2 fotografiske erhvervsskoler i Danmark.