+4542679011

Professionelle firmaportrætter

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er mange forespørgsler på ordentlige og enkle firmaportrætter. Derfor har vi også specialiseret os i at lave portrætter, der er ærlige, men samtidig også har den glød og personlighed vi alle gerne vil vise. Med de mange sociale medier, er præsentationsplatformene steget, og virksomhederne har, som aldrig før brug for fornyelse af firmaportrætter. Der skal laves billeder af direktion og ledelse, virksomheden i sig selv og alle medarbejderne.

Professionelle firmaportrætter

I mange virksomheder bruger de ansatte også deres firmaportræt på visitkort, signaturmails, virksomhedens hjemmeside, Linkedin, facebook osv. Der er mange forskellige steder det professionelle firmaportræt kan findes.

 • Brochurer
 • E-mailsignatur
 • Blogindlæg
 • Årsberetninger
 • Diverse pressemeddelelser
 • Markedføringsmateriale
 • Ved firmagaver
 • Visitkort
 • Linkedin
 • Facebook
 • og meget mere

Inden vi laver firmaportrætter, laver vi en del research om virksomheden, for på den måde at finde frem til det rigtige og personlige udtryk, virksomheden har og fortjener. Det handler om genkendelighed og strømligning, så billederne efterfølgende følger jeres profil udadtil. Oftest fotograferer vi ledelse og direktion med den samme ensfarvede baggrund, som ved de øvrige medarbejdere, men vi kan selvfølgelig lave varianter med både hvide og sorte baggrunde. Andre virksomheder vælger at en bestemt farve, der går igen i firmaets logoer skal være baggrund for billederne. Billederne kan så herefter stilrent anvendes i pressesammenhæng.

Mange virksomheder har afdelinger på flere lokationer i Danmark, og vi har ofte lavet forskellige opgaver hvor vi har brugt flere dage til at sikre alle afdelinger får samme look og billedstil.

Her er et eksempel på en måde at lave nogle virksomhedsportrætter på:

virksomhedsportrætter

Geberit

Billedmagi har lavet flotte og professionelle fotos af både ledelse og medarbejdere hos Geberit. Billedmagi er både stilsikker, positive og skaber en god stemning, så man føler sig tryg og derigennem kommer det personlige udtryk frem hos mennesker de fotograferer. Vi kan kun give de varmeste anbefalinger. – Geberit.

Audi

Her ville Audi gerne have lavet nogle “on-location” firmaportrætter. De ville helst have lavet nogle portrætter, hvor virksomheden indgik i baggrunden, så man som kunde i billederne ser det samme, som når man møder virksomheden i det daglige. Logo og farver skulle gerne gå igen i billederne. Vi fotograferede både salgsledelse og de ansatte under samme lokation.

Vi er super glade for de portrætbilleder billedmagi har lavet af vores medarbejdere hos Audi. Billedmagi er super seriøse, kommer med masser af gode ideer og input. Vi fik en god guide i poseringer og udstråling under selve fotograferingen. Lyset og teknikken er super og vores reklamebureau er meget tilfredse med resultatet. – Audi

 Læs mere om fotografering her.