+4542679011

Fotograf til erhvervsfotos

Vi fotograferer selvfølgelig alle former for erhverv. Billeder til hjemmesider, housewarming, præsentationer, catwalk, modeshows, gynmastik foreningner, større grupper etc. Uanset hvad slags erhvervsfotografering eller profilering af jeres virksomhed i måtte ønske jer, så står vi klar med kamera og erfaring.

Herunder er nogle fotos taget i erhvervsmæssige sammenhæng, blandt andet klimaminister Connie Hedegaard, advokaterne Bech og Bruun, Audi og andre virksomhedsprofileringer.

Fotograf til erhvervsfotos

Erhvervsfotografering

Erhvervsfotografering kan være alt fra medarbejderportrætter over produktfotos til events og miljø.

Profesionelle medarbejderportrætter kan give en hjemmeside et langt bedre udtryk. Tænk over det – hvis du kommer ind på en hjemmeside, hvor medarbejderne præsenteres i dårligt lys, slørede billeder og med helt skæve farver, så ser det bare ikke helt så lækkert ud, som hvis billederne var ensartede, teknisk flotte og med god kontakt til beskueren. Det giver din hjemmeside et mere professionelt udtryk, og det giver værdi til hele din virksomhed.

Medarbejderportrætter kan naturligvis også finde vej til visitkort, brochurer, sociale medier og måske endda til pressen. I medierne er det faktisk overraskende let at få mere spalteplads til sit budskab, hvis man kan levere flotte billeder, så mediet ikke behøver sende en fotograf.

industrifoto

Professionel erhvervsfotograf i