+4542679011

Professionel fotograf

aLight Media er professionelle fotografer, der har speciale og uddannelse i fotografering af mennesker, og vores fotografer brænder for fotografering i alle afskygninger.

Fotografering skal være personligt, ærligt, og ikke mindst super flot

Vores filosofi omkring billeder og fotografering er simpel:

  • Fotografering skal være personligt, ærligt, og ikke mindst super flot.
  • Derfor er du hos en fotograf hos aLight Media sikret de flotteste billeder, der viser dig, som du er.
  • Fotografering hos en professionel fotograf skal også være en dejlig oplevelse.
  • Derfor vil fotografering hos aLight Media altid foregå uhøjtideligt, afslappende og med glimt i øjet.

 

Fotograf til bryllup

Skal du holde bryllup, og leder du efter den helt rigtige fotograf til dit bryllup? aLight Media er rutinerede og professionelle bryllupsfotografer, og vi vil hjertens gerne hjælpe Jer med flotte bryllupsbilleder fra deen store dag. Læs her, hvorfor en fotograf til dit bryllup skal være en bryllupsfotograf fra aLight Media.

Portrætfotograf

Få lavet et personligt og kreativt portræt hos en kreativ fotograf fra aLight Media. Vi laver de spændende og kreative portrætter under en afslappet og uhøjtidelig foto-session. Se mere her om portrætfotograf aLight Media

Børnefotograf

Vi mener, at de bedste børnebilleder bliver lavet, når en børnefotograf kravler helt ned i børnehøjde, og leger med. Børnene skal have lov at løbe rundt i omgivelser, der er naturlige for dem. På den måde fanges de bedste billeder af de kære små. Se flere børnebilleder og læs om børnefotograf aLight Media her.

Gravid fotograf – flotte mavebilleder

Er du gravid og vil gerne have lavet nogle flotte mavebilleder undergraviditeten? hos aLight media laver vi nogle flotte og kreative mavebilleder af dig som gravid. Læs mere her om, hvorfor du skal bruge en gravid fotograf hos os til at lave dine mavebilleder.